MELODI NØDDE MIX- 1 KG. | Trope Nøddeblanding ⇒ FrugtKurven.dk
pers.
1
nødder, Nød, Kilo, Billige, Billigt, Tilbud, nøddeblanding, nøddemix, mix, Studentermix, studenterblanding

Melodi Mix - 1 kg.


85 KR

pr. stk.

85,00 kr./Kg.

Bedømmelse 22 vurderinger

En Smagfuld Tilføjelse til Dit Kontor


Fra FrugtKurven kommer Melodi Mix, en eksklusiv blanding af nødder og tørret frugt, designet til at berige enhver Frugtordning i virksomheder. Med en harmonisk sammensætning af Lyse Rosiner, Mørke Rosiner, Tranebær, Peanuts Naturel, Cashewnødder Naturel og Mandler, tilbyder denne blanding en uimodståelig smagsoplevelse for alle på kontoret.


Varieret Indhold for Alle Smagsløg


Melodi Mix er ikke kun nødder; den indeholder også tørret frugt i form af mango og papaya, som giver en sød og tropisk dimension til blandingen. Dette produkt fra FrugtKurven er ideelt som et lækkert supplement til den daglige Frugtlevering. Det tilfører variation og nydelse til FirmaFrugt udvalget og er en fantastisk måde at vise medarbejderne, at du værdsætter dem og deres velbefindende på arbejdspladsen.

For at berige din virksomheds Frugtordning med Melodi Mix, besøg FrugtKurven.dk og oplev den nemme vej til at tilføje denne lækre blanding til jeres næste Frugtlevering.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise nødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.Genlukbakke til nødder

Indhold


Opbevares tørt og ikke for varmt. 

Indgredienser

Tørret Frugt: (Jumbo Rosiner, Ananas, Tranebær, Papaya, Gyldne Rosiner, Melon), Rørsukker, nødder: (peanuts, Cashew, mandler), Solsikkeolie, Antioxidant Citronsyre, Konserveringsmiddel: E220 (svovldioxid), Aroma

Kan indeholde spor af andre nødder og peanuts
Opbevares tørt og ikke for varmt

NæringsindholdPr. 100 g.
Energi (KJ/kcal)

1913/457

Fedt

21

Mættede fedtsyrer

3.3

Kulhydrat

54

Sukkerarter

46

Kostfibre

0

Protein

10.3

Salt

0.04