Cocohagen ØKO MadpakkeBidder KAKAO |⇒ FrugtKurven
pers.
8
cocohagen, cocohagen madpakkebidder kakao, madpakkebidder, madpakke bidder, snack til madpakken, cocohagen, bliss bite, madpakkebidder aarstiderne, årstiderne madpakke bidder, dadelslik, grinebidder, øko dadelslik, cocohagen dadler, madpakke ideer, sund snack til madpakken, snack til madpakker, sundt slik, naturligt slik

Cocohagen Øko Madpakkebidder - Kakao


4 KR

pris x 8 stk

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

- 100% Økologi - Ingen tilsat sukker
- 100% Vegansk - Ingen tilsætningsstoffer
- 100% Glutenfri - Ingen konserveringsmidler
- 100% Laktosefri - Ingen palmeolie


8 stk. Kakao Madpakkebidder fra Cocohagen. Perfekt til møder, daglig snack eller som den lille selvforkælelse.

Cocohagens Plantebaserede Kakaotrøfler er dadelslik, produceret med 100% naturlige råvarer, helt uden nogle former for tilsætningsstoffer, hverken i form af konserveringsmidler eller tilsat sukker.

Derfor er FrugtKurven stolt forhandler af Cocohagens lækre Madpakkebidder, som består af 100% Økologiske og 100% Veganske dadelkugler, pakket ind i miljøvenligt emballage, og derfor er det helt naturlige valg af snacks til jeres Frugtordning hos FrugtKurven.

Madpakkebidder fra Cocohagen er det perfekte mellemmåltid, både til store og små, som den geniale madpakkebid, sprængfyldt med god energi eller som det den lækre snack til at stille den lille sult, når den kigger frem.

Madpakkebidder – Kakao fra Cocohagen er derfor det helt naturlige valg af Plantebaserede Kakaotrøfler, hvis man har en sød tand og træng til lækker chokolade og knasende nødder.

Madpakkerbidder med Kakao er nemlig dadelslik, lavet på en base af friske, søde og lækre dadler, blandet sammen med lækre og sprøde mandler og cashewnødder, toppet af med mandeolie. For at give disse lækre Plantebaserede Kakaotrøfler den lækre chokoladelignende smag, tilsættes naturligvis også kakaopulver og kakaomasse – hvoraf alle ovenstående ingredienser selvfølgelig er 100 naturlige og Økologiske.

Til sidst smages denne fabelagtige konfekture til med lyserødt salt fra Himalayas bjergsider, som naturligvis heller ikke er blevet efterbehandlet.

Med disse lækre Madpakkebidder – Kakao, har du mulighed for at kunne tilvælge et vaskeægte kvalitetsprodukt, når du vælger FirmaFrugt til dig selv og dine kollegaer.

Se alle de 8 spændende varianter af vores COCOHAGEN Plantebasserede Kakaotrøfler, her > FrugtKurven - COCOHAGEN

Indhold


8 x 10g Madpakkebidder Kakao fra Cocohagen

NÆRINGSINDHOLDPER 100G
ENERGI KJ/KCAL1547,8/370,2
FEDT12,5
MÆTTEDE FEDTSYRER2,7
KULHYDRAT53,2
SUKKERARTER50,0
KOSTFIBRE8,4
PROTEIN7,0
SALT0,2

IndgredienserKan indeholde spor af andre nødder