INGREDIENSER
- 4 æg
- 250 gr sukker
- 250 gr mel
- 2 tsk. bagepulver
- 3 skrællede æbler, skåret i tynde både
- Knas
- 100 gr smør
- 100 gr sukker
- 100 gr hakkede Nødder eller nøddekerner
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. fløde
Opskriften indeholder
- æble
Tilberedning
Pisk æggene tykke og skummende med sukkeret.
Lav en blanding af mel, bagepulver og æblebåde.
Vend forsigtigt melblandingen i æggene.
Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med bagepapir, ca. 20x30 cm.
Til knaset blandes ingredienserne i en gryde og gives et opkog.
Fordel blandingen over dejen, og bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175 gr i 40-45 min.
Skær kagen i kvadrater, når den er kold.
Kagen er velegnet til frysning.