INGREDIENSER
- BANANKOTELETTER
- 4 svinekoteletter
- 1 spsk. karry
- 5 dl svinebouillon
- 1 dåse ananas i skiver
- 4 stk. bananer
- 250 ml madlavningsfløde
- Lidt smør og olie
- Salt & Peber
- TILBEHØR
- 4 dl Basmatiris
- 6 dl vand
- 1 tsk. salt
Opskriften indeholder
- banan
Tilberedning
Hæld vand i en gryde og bring det i kog, inden ris og salt tilsættes. Koges indtil der ikke er vand på bunden mere – brug en gaffel til lige at se efter.
Tag gryden af blusset og lad risene stå og trække i 10 min.
Del ananasskiverne over i halve. Smelt smørret på en pande med høj kant, tilsæt karry og brun koteletterne let. Tilsæt bouillon, læg ananasskiverne ned mellem koteletterne og lad det simre i 10 min.
Skræl bananerne, skær dem over og halver dem på langs. Varm en grillpande op og rist bananerne meget kort på den flade side i lidt olie tilsat karry. Hæld fløden ved koteletterne og varm retten op til kogepunktet i få sekunder. Bananerne lægges oven på koteletterne.
Retten smages til med salt og peber og serveres med ris.
Rigtig God Smagsoplevelse!