INGREDIENSER
- BRAISERET PÆRE SVINEKÆBER
- 800 gr. rensede svinekæber
- 2 spsk. rapsolie
- 4 store fed hvidløg
- 2 store rødløg
- 0.5 ltr. pærecider
- ¼ ltr. vand
- ¼ ltr. piskefløde
- ¼ bdt. timian
- 500 gr. marksvampe (champignon)
- 100 gr. perlebyg
- 2 pærer
- SPIDSKÅLSALAT MED ÆBLER
- 300 gr. spidskål
- 2 æbler
- 2 spsk. æble eddike
Opskriften indeholder
- pære
- æble
Tilberedning
Brun kæberne godt i en gryde med olie og tilsæt svampene. Krydr med salt og peber. Snit hvidløg og løg groft. Kom det i gryden og lad det stege i ca. 4-5 min.
Hæld pærecider i retten og lad det simre i ca. 15 min. Tilsæt fløde, vand og timian. Lad det småsimre i yderlige 1½ time. Tilsæt perlebyg samt grovhakkede pærer. Lad det koge med i de sidste 30 min. Smag til med salt og peber.
Snit spidskål og æbler fint. Vend det med æble eddiken. Smag til med salt og peber. Anret de braiserede kæber i dybe tallerkener med kogeskyen og servér hertil kålsalaten. TIPS: Kan også serveres med kartoffelmos
Rigtig God Smagsoplevelse og God Påske