INGREDIENSER
- 60 gr. fiber riskager
- 6 0.5 spsk. mørk agavesirup
- 1 stk. vaniljestang
- 500 gr. Philadelphia Light flødeost
- 2 stk. æg
- 30 gr. Stevia sukker
- 1 stk. appelsin skal og saft
- 2 stk. appelsiner til pynt
- 10 gr. mandelsplinter
Opskriften indeholder
- appelsin
Tilberedning
Knus riskagerne ned i en skål og ælt dem sammen med siruppen.
Hæld massen i en smurt springform (ca. 25 cm) og pres den sammen i bunden af formen.
Flæk vaniljestangen, skrab vaniljen ud og rør det sammen med Philadelphia flødeosten.
Tilsæt æg, Stevia sukker, appelsin skal og saft og rør det sammen.
Hæld massen i springformen og bag den ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Skær skallen af de sidste 2 appelsiner, og skær appelsinerne i tynde skiver.
Lad kagen køle af og pynt med appelsinskiverne og drys mandelsplinter henover.
Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.