Rodfrugtsuppe med æble og grøntsager

middags opskrift

Rodfrugtsuppe med æble og grøntsager

Bedømmelse 15 vurderinger

Hold varmen og energien oppe med Frugtkurvens grøntsagssuppe.

Tilberedningstid 30 min

INGREDIENSER

Opskriften indeholder

Æbler

Tilberedning

Skræl kartofler, selleri, pastinakker og persillerødder, og skær dem i små tern.
Hak løget.

Varm olien i en gryde og svits løg samt det presset hvidløg.
Tilsæt grøntsager og kartofler – svits et par minutter.
Hæld bouillon på og tilsæt timiankviste.
Lad suppen simre under låg i ca. 15 minutter til grøntsagerne er møre.

Fjern timiankviste og blend suppen.
Tilsæt mælk og varm op.
Smag suppen til med salt og peber.

Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.
Servér suppen med æbler, klippet purløg og brød.

Tips – pynt evt. med lidt sprøde baconstykker i små tern

Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.

Inspiration: saeson-web.dk

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...