Tilberedningstid 10 minutter
|
INGREDIENSER
- 200 g. Dadler
- 75 g. Havregryn
- 3 spsk. Kakao, usødet
- 1 tsk. Salt
- 2 spsk. god, Mørk Rom (kan erstattes af 2-3 tsk. Romessens)
- 50 g. Mørk Chokolade (gerne 70% eller mørkere)
Opskriften indeholder
- dadel
- chokolade
- havregryn
- kakao
Tilberedning
Først blendes Dadler, Havregryn, Kakao, Salt og Rom sammen til en jævn masse.
Herefter smages Dadel massen til efter behov evt. med mere Rom, afhængig af styrke.
Stil massen til Kakaotrøflerne på køl 1 time.
Hak eller blend den Mørke Chokolade forholdsvis groft til små stykker.
Tril Dadelmassen til små Dadelkugler og rul Kakaotrøflerne i den knuste Chokolade.
Placér Dadelslikket på et fad og de lækre hjemmelavede Dadelkugler og Kakaotrøfler kan nydes i godt selskab.