Fersken med serranoskinke og mozzarella

forret opskrift

Fersken med serranoskinke og mozzarella

Bedømmelse 7 vurderinger

Lækker forret på få minutter.

Tilberedningstid 10 min

INGREDIENSER

  • 75 gr. serranoskinke (eller parmaskinke)
  • Et par stænk af en god balsamico – ekstra lagret
  • 4 stk. modne ferskner
  • 1 bøffelmozzarella
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • Salt og Peber
  • PYNT
  • 1 lille håndfuld oreganoblade og evt blomster

Opskriften indeholder

fersken

Tilberedning

Arranger skinken på et fad. Skær fersknerne i både og fordel imellem skinken. Dup mozzarellaen tør for væde og riv den i mindre stykker med fingrene. Fordel den på fadet.

Dryp med olie og balsamico og drys med oregano blade og blomster. Krydr med en smule salt (husk at skinken er salt) og godt med friskkværnet peber.

Tips! Nektariner, abrikoser, melon eller figner kan også bruges i stedet for fersken.

Rigtig God Smagsoplevelse!

Inspiration: Miras Madblog Foto: Frugtkurven.dk Se FrugtKurvens store udvalg af Grønt, Grøntsager, GrøntKasser & GrøntSagsKasser, Snacks og Nødder. Vores koncept er enkelt: Bland Selv GrøntKasser & GrøntSagsKasser, til private Ingen binding Gratis levering af frugt og grønt til døren Minimumskøb kun 149 kr. Årstidernes Grønt og Økologiske Grøntsager Start din rejse her - Frugtkurven.dk/PRIVAT

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...