INGREDIENSER
- 2 æg
- 1 æggehvide
- 75 gr. sukker
- 125 gr. hvedemel
- 1 0.5 tsk. bagepulver
- 1 0.5 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. mandelsplitter
- 125 gr. blåbær
- 125 gr. hindbær
- 2 spsk. akaciehonning
- 1 tsk. saft af 1 appelsin
Opskriften indeholder
- blåbær
- hindbær
- appelsin
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg, æggehvide og sukker til en tyk creme (pisk det med elpisker).
Vend forsigtigt (ikke piske) hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i cremen.
Fordel cremen i en smurt tærteform (diameter ca. 22 cm)
Drys mandelsplitterne hen over dejen, fordel bær ovenpå og hæld til sidst honningen henover bærrene i en tynd stråle.
Bag kagen i ovnen i ca. 25 min. – til overfladen er gyldenbrun og fast.
Tag kagen ud af ovnen, prik den med en gaffel og hæld appelsinsaften over.
Lad kagen trække i ca. ½ time, før den serveres.
Rigtig God Smagsoplevelse