INGREDIENSER
- 600 gr. kalkunbryst
- 1 gult løg
- 1 tsk. knoldselleri
- 3 stk. laurbærblade
- olivenolie
- 1 spsk. tørret enebær
- 1 dl. grøntsagsbouillon
- 2 dl. cremefraiche
- 1 bakke brune champignon
- 800 gr. kartofler
- 100 gr. stenfrie grønne vindruer
- 100 gr. baby spinat
- madkulør
- salt og peber
Opskriften indeholder
- vindruer
Tilberedning
Skær kødet og løget i tern. Steg løget blødt og blankt i olivenolie, krydr med salt, peber og maste enebær. Vend kødet i løgene og varm godt igennem. Spæd med bouillon, og lad det simre i 5 min. Kom cremefraiche ved og lad det koge op.
Gør champignon i stand, skær dem i kvarte og kom dem i. Lad retten simre i ca. 40 min. Skrub og kog kartoflerne godt og vel møre. Gør vindruerne i stand og kom dem i saucen – giv saucen lidt kulør og smag til med salt og peber. Skyl og slyng spinaten tør.
Tips til servering
Anret kartoflerne, knus dem let, f.eks. med enden af en pizzarulle. Anret spinaten over og til sidst kalkungullasch.
Rigtig God Smagsoplevelse!