Kalkungullasch med druer på knuste kartofler

middags opskrift

Kalkungullasch med druer på knuste kartofler

Bedømmelse 4 vurderinger

Tilberedningstid 1 time

INGREDIENSER

Opskriften indeholder

vindruer

Tilberedning

Skær kødet og løget i tern. Steg løget blødt og blankt i olivenolie, krydr med salt, peber og maste enebær. Vend kødet i løgene og varm godt igennem. Spæd med bouillon, og lad det simre i 5 min. Kom cremefraiche ved og lad det koge op.

Gør champignon i stand, skær dem i kvarte og kom dem i. Lad retten simre i ca. 40 min. Skrub og kog kartoflerne godt og vel møre. Gør vindruerne i stand og kom dem i saucen – giv saucen lidt kulør og smag til med salt og peber. Skyl og slyng spinaten tør.

Tips til servering
Anret kartoflerne, knus dem let, f.eks. med enden af en pizzarulle. Anret spinaten over og til sidst kalkungullasch.

Rigtig God Smagsoplevelse!

Inspirationskilde: Coop.dk Foto: Frugtkurven.dk Se FrugtKurvens store udvalg af Grønt, Grøntsager, GrøntKasser & GrøntSagsKasser, Snacks og Nødder. Vores koncept er enkelt: Bland Selv GrøntKasser & GrøntSagsKasser, til private Ingen binding Gratis levering af frugt og grønt til døren Minimumskøb kun 149 kr. Årstidernes Grønt og Økologiske Grøntsager Start din rejse her - Frugtkurven.dk/PRIVAT

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...