INGREDIENSER
- 500 g kyllingebryst
- 4 spsk. rapsolie
- 200 g gulerødder
- 1 løg
- 1 æble
- 1 pære
- 2 store blommer uden sten
- 2 spsk. karry
- 1 spsk. hvedemel
- 5 dl hønsebouillon
- 2 dl æblejuice
- 1 dl kokosmælk
- Salt
- Peber
- Tilbehør:
- 400 g parboiled ris
- 3 forårsløg
- 1 Galia melon i tern
- 100 g rosiner
- 50 gcashewnødder
- 1 glas mangochutney
Opskriften indeholder
- Æble
- Pære
- Blommer
- Melon
Tilberedning
Skær kyllingekødet i tern. Varm 2 spsk. olie op på en pande og steg kødet i ca. 6 – 8 min. til det er gyldenbrunt. Sæt panden til side.
Pil løget og hak det.
Skær æble, pære, gulerødder og blommer i små tern.
Varm en gryde op med resten af olien og svits løg, gulerødder og frugten heri.
Tilsæt karry og hvedemel og lad det sautere i ca. 2 min., imedens der røres grundigt i gryden.
Tilsæt bouillon, æblejuice og kokosmælk, og lad det koge i ca. 12 min.
Tag gryden med karrysaucen af komfuret og blend saucen med en stavblender direkte i gryden, indtil saucen er jævn og glat.
Er karrysaucen for tyk spædes der op med hønsebouillon.
Sæt gryden tilbage på kogepladen og bland det stegte kyllingekød i saucen.
Lad retten simre ca. 5 – 7 min og smag til med salt og peber
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Rens forårsløg og skær dem i tynde skiver.
Anret melon i tern, rosiner, cashewnødder og forårsløg i små skåle, så alle kan forsyne sig ved middagsbordet henover retten.
Servér karryretten med kogte ris og mangochutney.
Rigtig God Smagsoplevelse