Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
Lun eller kold pærekage med hakket chokolade

dessert opskrift

Lun eller kold pærekage med hakket chokolade


Nem Pærekage med hakket chokolade

Bedømmelse 80 vurderinger

Forkæl dig selv og familien i efterårsferien med denne vidunderlige kage, som vores søde medarbejder Maddie er mester til at bage, når hun synes, at vi trænger til lidt forkælelse her i FrugtKurven. Vi er vilde med den!

Tilberedningstid 45 min

INGREDIENSER

  • 200 g blødt smør
  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2-3 pærer, skrællet og skåret i tynde skiver, skær pærerne i kvarte og herefter i tynde skiver
  • 100 g mørk hakket chokolade
  • 1 spsk. sukker

Opskriften indeholder

pære
kage

Tilberedning

Pisk smør og sukker sammen i en skål. æggene tilsættes et ad gangen.

Rør mel og bagepulver sammen i en anden skål og tilsæt æggemassen. Rør godt rundt og vend til sidst den hakkede chokolade i.

Læg bagepapir i en tærteform (diameter ca. 22 cm) og hæld dejen i formen. Fordel pærerne i dejen og drys herefter kagen med en spsk. sukker.

Kagen skal bages i ca. 1 times tid i en forvarmet ovn på 190 grader.
Tjek med en kniv eller strikkepind der må ikke hænge kagerester på den, når du trækker den op af kagen.

Pærekagen kan serveres både lun eller kold.

Maddelene fra FrugtKurven

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...