Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
Nytårsmenuen 2017 - Frisk og festlig

middags opskrift

Nytårsmenuen 2017 - Frisk og festlig


Velkomstdrinken

Bedømmelse 21 vurderinger

Festlig velkomstdrink med frugtbobler til en god start på det nye år!

Tilberedningstid 10 min

INGREDIENSER

  • 2 granatæbler
  • 1 dl. sukker
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. clementinsaft
  • 1 fl. tørre bobler, f.eks. Nicolas Feuillatte Rosé eller Cava Rosé (køleskabskold)

Opskriften indeholder

granatæble
clementin
citron

Tilberedning

Skær granatæblerne i halve dele. Slå med en grydeske på skallen, så kernerne løsner sig. Gør det henover en kasserolle, så saften ikke går til spilde. Kassér skallen og de hvide hinder. Kom sukker, citronsaft og clementinsaft i kasserollen, og lad det småsimre i ca. 10 min., eller til siruppen er lidt tyk. Si siruppen, og sæt den koldt. Siruppen skal være næsten lige så tyk som flydende honning.

Kom ca. 1 spsk. sirup i 6 champagneglas. Fyld op med iskolde bobler, og servér straks. Rør rundt, inden du nyder drinken.

Nytårsmenuen 2017 - Frisk og festlig

middags opskrift

Nytårsmenuen 2017 - Frisk og festlig


Pulled Torsk i æble/caviar creme

Bedømmelse 21 vurderinger

Denne lækre opskrift med pulled Torsk i æble/caviar creme er den perfekte hovedret til nytårsmenuen.

Tilberedningstid 30 min

INGREDIENSER

  • 1,5 kg hel torsk med skind & ben
  • 0.5 dl mayonnaise
  • 0.5 dl cremefraiche
  • 120 gr rød caviar (stenbiderrogn)
  • 1 stk. romaine salat
  • 2 stk. æbler (danske)
  • 8 stk. dadeltomater
  • 1 bdt. dild
  • 0.5-1 citron
  • 2 stk. laurbærblade
  • 10 stk. hel peberkorn
  • 800 gr asparges kartofler
  • 30 gr. smør
  • Salt & peber

Opskriften indeholder

torsk
citron
æble
aspargeskartofler

Tilberedning

Kog torsken i en gryde med vand med 1 tsk. salt, peberkorn og laurbærblade i ca. 10 min (det må IKKE buldre).
Tag torsken op af vandet og læg den på et fad og lad den køle af. Kødet pilles fra ben og skind.

Mayonnaise og cremefraiche blandes med citronsaft, salt, peber, caviar og ¼ bdt. fint hakket dild.

Snit salaten fint, og læg den på et fad. Skær æbler og tomater i tern, og læg dem mellem salaten.

Pluk torsken ud i mindre stykker og læg dem i salaten. Hæld caviar cremen over salaten og drys med resten af dilden.

Servér retten med kogte, pillede aspargeskartofler vendt i smør.

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...