INGREDIENSER
- 2 granatæbler
- 1 dl. sukker
- 1 spsk. citronsaft
- 2 spsk. clementinsaft
- 1 fl. tørre bobler, f.eks. Nicolas Feuillatte Rosé eller Cava Rosé (køleskabskold)
Opskriften indeholder
- granatæble
- clementin
- citron
Tilberedning
Skær granatæblerne i halve dele. Slå med en grydeske på skallen, så kernerne løsner sig. Gør det henover en kasserolle, så saften ikke går til spilde. Kassér skallen og de hvide hinder. Kom sukker, citronsaft og clementinsaft i kasserollen, og lad det småsimre i ca. 10 min., eller til siruppen er lidt tyk. Si siruppen, og sæt den koldt. Siruppen skal være næsten lige så tyk som flydende honning.
Kom ca. 1 spsk. sirup i 6 champagneglas. Fyld op med iskolde bobler, og servér straks. Rør rundt, inden du nyder drinken.