Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
Oksetyksteg med kartoffelmos og vindruer

middags opskrift

Oksetyksteg med kartoffelmos og vindruer

Bedømmelse 4 vurderinger

En frisk og hurtig simreret med skøn smag af vindruer.

Tilberedningstid 1 time

INGREDIENSER

  • 600 gr. okseinderlår, tyksteg eller filet
  • MOS
  • 1 kg kartofler
  • 1 stk. knoldselleri
  • 3 stk. laurbærblade
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • SAUCE
  • 4 stk. rødløg
  • 200 gr. vindruer (gerne røde/stenfrie)
  • 4 spsk. balsamico
  • 2 spsk. sukker
  • ?6 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • PYNT
  • Evt. purløg

Opskriften indeholder

vindue

Tilberedning

Start med den grove mos. Skræl kartofler og selleri. Skær dem i grove tern, dæk dem med vand (6 dl). Tilsæt laurbærblade og lad det koge i ca. 20 min. til alt er mørt. Hæld vandet fra – men gem 1 dl. Mos det groft med et piskeris eller gaffel. Tilsæt olien og kartoffelvandet. Smag til med salt og peber.

Rødløg pilles, skæres i både og ristes ved svag varme i lidt olie i en dyb pande i ca. 5 min. Vindruerne halveres og evt. sten fjernes.
Kødet steges sammen med løgene, tilsættes vindruer, sukker, balsamico & olie.?Smages til med salt & peber.

Tips til servering
Anret mosen på en tallerken med en lille fordybning i midten og fyld kød med saucen heri. Pynt evt. med purløg.

Rigtig God Smagsoplevelse!

Inspirationskilde: Maduniverset.dk Foto: Frugtkurven.dk Se FrugtKurvens store udvalg af Grønt, Grøntsager, GrøntKasser & GrøntSagsKasser, Snacks og Nødder. Vores koncept er enkelt: Bland Selv GrøntKasser & GrøntSagsKasser, til private Ingen binding Gratis levering af frugt og grønt til døren Minimumskøb kun 149 kr. Årstidernes Grønt og Økologiske Grøntsager Start din rejse her - Frugtkurven.dk/PRIVAT

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...