INGREDIENSER
- 200 gr. frisk spinat
- 5-6 forårsløg
- 500-600 gr. laksefilet i et helt stykke
- Salt og peber
- 1 dl vand
- 100 gr. feta
- 50 mandelsplitter
- 1 spsk. olivenolie
- Tilbehør:
- Citronbåde, sprøde ovn kartofler og tomat-salat
Opskriften indeholder
- mandler
- laks
Tilberedning
Skyl spinaten godt.
Snit forårsløgene.
Kom spinat og forårsløg i en gryde med 1 dl letsaltet vand.
Kog det op til spinaten falder sammen. Afdryp det i en sigte.
Læg laksen i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt og peber.
Fordel spinaten og forårsløg henover laksen.
Drys smuldret feta og mandler over.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 minutter, indtil fisken er mør.
Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.