Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
Pæretærte med ren rå marcipan

dessert opskrift

Pæretærte med ren rå marcipan


Pæretærte - nem Pæretærte

Bedømmelse 159 vurderinger

Pæretærte - nem opskrift på Pæretærte med marcipan.

Tilberedningstid 60 min

INGREDIENSER

  • 1 0.5 tsk. bagepulver
  • 1 0.5 tsk. vaniljesukker
  • 3 æg
  • 4 pærer
  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker + 2 spsk.
  • 150 g revet ren rå marcipan
  • 150 g hvedemel
  • Tilbehør:
  • Cremefraiche eller Flødeskum

Opskriften indeholder

Pære
Pæretærte
marcipan
nem Pæretærte

Tilberedning

Skræl alle pærerne og fjern kernehus.
Riv den ene pære (skal bruges i dejblandingen). De øvrige pærer skæres i tynde både (skal bruges på toppen af tærten).

Pisk smør og sukker (minus de 2 spiseskefulde) i en skål til en ensartet masse – tilsæt æggene – et af gangen, imedens der fortsat piskes.
Vend hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sammen og rør det i massen – tilsæt revet marcipan og den revet pære og fortsæt med at røre, indtil det er fordelt godt rundt i hele blandingen.

Blandingen hældes i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter).

Stik de tynde skiver pærebåde ned i dejblandingen tæt ved siden af hinanden (som en spiral) og drys de 2 spsk. sukker henover.

Bag tærten midt i en forvarmet ovn på 180 grader, indtil toppen er gylden – ca. 45 min.

Rigtig God Smagsoplevelse

Inspiration: Frugtkurven.dk Se

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...