Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
Bagte rodfrugter med pære og valnødder

middags opskrift

Bagte rodfrugter med pære og valnødder

Bedømmelse 27 vurderinger

FrugtKurven skyder det nye år i gang med en dejlig nem og ligetil opskrift – fri for julens tunge mad.

Tilberedningstid 45 min

INGREDIENSER

Opskriften indeholder

Pære
Valnødder
Bacon

Tilberedning

Tænd for ovnen 225 grader - varmluft. Skræl rodfrugter og kartofler og skær dem i mundrette stykker.

Vend rodfrugter og kartofler med olie og bacon. Fordel det på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber og bag det i 30 min. Skyl rucola. Skær pærerne i både. Hak nødderne. Blend gorgonzola med yoghurt til en flydende dressing.

Vend de bagte rodfrugter og kartofler med rucola, pærer og nødder. Dryp dressingen henover.

Tips: Er du ikke vild med gorgonzola, så rør yoghurten op med presset hvidløg og krydderurter i stedet.

Inspiration: Søris.dk og Foto: season-web.dk Se

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...