Bagte rodfrugter med pære og valnødder

middags opskrift

Bagte rodfrugter med pære og valnødder

Bedømmelse 27 vurderinger

FrugtKurven skyder det nye år i gang med en dejlig nem og ligetil opskrift – fri for julens tunge mad.

Tilberedningstid 45 min

INGREDIENSER

Opskriften indeholder

Pære
Valnødder
Bacon

Tilberedning

Tænd for ovnen 225 grader - varmluft. Skræl rodfrugter og kartofler og skær dem i mundrette stykker.

Vend rodfrugter og kartofler med olie og bacon. Fordel det på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber og bag det i 30 min. Skyl rucola. Skær pærerne i både. Hak nødderne. Blend gorgonzola med yoghurt til en flydende dressing.

Vend de bagte rodfrugter og kartofler med rucola, pærer og nødder. Dryp dressingen henover.

Tips: Er du ikke vild med gorgonzola, så rør yoghurten op med presset hvidløg og krydderurter i stedet.

Inspiration: Søris.dk og Foto: season-web.dk Se

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...