INGREDIENSER
- 1 KG. Rodfrugter
- f.eks.knoldselleri gulerødder, pastinak rødbeder og jordskokker
- DRESSING
- 100 gr. gorgonzola
- 1 - 2 dl yoghurt naturel 1,5%
- FRUGT & KØD
- 2 pærer
- 1 håndfuld rucula salat
- 2 bagekartofler
- 50 gr. valnødder 150 gr. bacon i tern 2 spsk. olivenolie Salt & Peber
Opskriften indeholder
- Pære
- Valnødder
- Bacon
Tilberedning
Tænd for ovnen 225 grader - varmluft. Skræl rodfrugter og kartofler og skær dem i mundrette stykker.
Vend rodfrugter og kartofler med olie og bacon. Fordel det på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber og bag det i 30 min. Skyl rucola. Skær pærerne i både. Hak nødderne. Blend gorgonzola med yoghurt til en flydende dressing.
Vend de bagte rodfrugter og kartofler med rucola, pærer og nødder. Dryp dressingen henover.
Tips: Er du ikke vild med gorgonzola, så rør yoghurten op med presset hvidløg og krydderurter i stedet.