Rødspætteruller med appelsin og æble

middags opskrift

Rødspætteruller med appelsin og æble

Bedømmelse 12 vurderinger

Spændende fiskeret - godt med spræl i til smagsløgene.

Tilberedningstid 45 min

INGREDIENSER

  • RØDSPÆTTERULLER
  • 600 gr. rødspættefileter
  • 100 gr. hvidløgsflødeost
  • 4-8 stilke kørvel
  • Salt & Peber
  • 2 dl bouillon
  • APPELSINKOGTE ÆBLER OG GULERØDDER
  • 2 æbler
  • 4 gulerødder
  • 2 dl appelsinsaft
  • 1 håndfuld basilikum
  • Tilbehør:
  • Ris

Opskriften indeholder

Æbler
Gulerødder
Appelsin

Tilberedning

Dup fileterne tørre med køkkenrulle og smør fileterne med flødeost og læg lidt kørvel på.
Rul fileterne sammen, så kørvel og ost er indad.

Læg rødspættefileterne i et ovnfast fad.
Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved, så det står ca. 1 cm op om fisken.
Bag rullerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Kom gulerødder og appelsinsaft i en lille gryde. Lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter under låg.

Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i både.
Kom æblerne i gryden og lad det simre ca. 2 minutter mere. Tilsæt hakket basilikum. Smag til med salt og peber.

Servér retten sammen med ris.

Inspiration: www. sæson.dk/Frugtkurven.dk Se

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...