Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
Sennepsmarineret kylling med æble og hasselnødder

middags opskrift

Sennepsmarineret kylling med æble og hasselnødder

Bedømmelse 15 vurderinger

Tilberedningstid 25 min

INGREDIENSER

  • 500 gr. kyllingebrystfilet
  • 0.5 dl Dijon sennep
  • 2 spsk. flydende Akacie honning
  • 50 gr. hasselnøddeflager
  • (Se evt FrugtKurvens store sortiment af Nødder)
  • 2 dl perlespelt
  • 10.5 rødløg
  • 2 bdt. forårsløg
  • 2 store æbler (f.eks. Sunrise)
  • 1 stor håndfuld kruspersille (bredbladetpersille kan også bruges)
  • Dressing
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. flydende Akacie honning
  • 1 spsk. Dijon sennep

Opskriften indeholder

Æbler

Tilberedning

Kog perlespelten efter anvisningen på posen og lad den afkøle.

Bland sennep og honning og vend kyllingefilet i sennepsmarinaden og lad dem hvile lidt.
Tryk fileterne let i hasselnøddeflagerne.
Steg kyllingen ved middel varme i lidt olie ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Snit rødløg og forårsløg fint. Skær æblerne i tynde både og hak persille groft

Pisk en dressing af citron, honning og sennep og vend den afkølede perlespelt heri sammen med grøntsagerne.
Tip: Servér evt. en kold dip af cremefraiche med revet løg smagt til med salt og peber.

Rigtig God Smagsoplevelse

Servér sennepskyllingen til perlespeltsalaten.

Inspiration: Frugtkurven.dk Foto: Himmerland-kylling.dk Se FrugtKurvens store udvalg af Grønt, Grøntsager, GrøntKasser & GrøntSagsKasser, Snacks og Nødder. Vores koncept er enkelt: Bland Selv GrøntKasser & GrøntSagsKasser, til private Ingen binding Gratis levering af frugt og grønt til døren Minimumskøb kun 149 kr. Årstidernes Grønt og Økologiske Grøntsager Start din rejse her - Frugtkurven.dk/PRIVAT

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...