INGREDIENSER
- 500 gr. kyllingebrystfilet
- 0.5 dl Dijon sennep
- 2 spsk. flydende Akacie honning
- 50 gr. hasselnøddeflager
- (Se evt FrugtKurvens store sortiment af Nødder)
- 2 dl perlespelt
- 10.5 rødløg
- 2 bdt. forårsløg
- 2 store æbler (f.eks. Sunrise)
- 1 stor håndfuld kruspersille (bredbladetpersille kan også bruges)
- Dressing
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. flydende Akacie honning
- 1 spsk. Dijon sennep
Opskriften indeholder
- Æbler
Tilberedning
Kog perlespelten efter anvisningen på posen og lad den afkøle.
Bland sennep og honning og vend kyllingefilet i sennepsmarinaden og lad dem hvile lidt.
Tryk fileterne let i hasselnøddeflagerne.
Steg kyllingen ved middel varme i lidt olie ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Snit rødløg og forårsløg fint. Skær æblerne i tynde både og hak persille groft
Pisk en dressing af citron, honning og sennep og vend den afkølede perlespelt heri sammen med grøntsagerne.
Tip: Servér evt. en kold dip af cremefraiche med revet løg smagt til med salt og peber.
Rigtig God Smagsoplevelse
Servér sennepskyllingen til perlespeltsalaten.