Sennepsmarineret kylling med æble og hasselnødder

middags opskrift

Sennepsmarineret kylling med æble og hasselnødder

Bedømmelse 15 vurderinger

Tilberedningstid 25 min

INGREDIENSER

  • 500 gr. kyllingebrystfilet
  • 0.5 dl Dijon sennep
  • 2 spsk. flydende Akacie honning
  • 50 gr. hasselnøddeflager
  • (Se evt FrugtKurvens store sortiment af Nødder)
  • 2 dl perlespelt
  • 10.5 rødløg
  • 2 bdt. forårsløg
  • 2 store æbler (f.eks. Sunrise)
  • 1 stor håndfuld kruspersille (bredbladetpersille kan også bruges)
  • Dressing
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. flydende Akacie honning
  • 1 spsk. Dijon sennep

Opskriften indeholder

Æbler

Tilberedning

Kog perlespelten efter anvisningen på posen og lad den afkøle.

Bland sennep og honning og vend kyllingefilet i sennepsmarinaden og lad dem hvile lidt.
Tryk fileterne let i hasselnøddeflagerne.
Steg kyllingen ved middel varme i lidt olie ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Snit rødløg og forårsløg fint. Skær æblerne i tynde både og hak persille groft

Pisk en dressing af citron, honning og sennep og vend den afkølede perlespelt heri sammen med grøntsagerne.
Tip: Servér evt. en kold dip af cremefraiche med revet løg smagt til med salt og peber.

Rigtig God Smagsoplevelse

Servér sennepskyllingen til perlespeltsalaten.

Inspiration: Frugtkurven.dk Foto: Himmerland-kylling.dk Se FrugtKurvens store udvalg af Grønt, Grøntsager, GrøntKasser & GrøntSagsKasser, Snacks og Nødder. Vores koncept er enkelt: Bland Selv GrøntKasser & GrøntSagsKasser, til private Ingen binding Gratis levering af frugt og grønt til døren Minimumskøb kun 149 kr. Årstidernes Grønt og Økologiske Grøntsager Start din rejse her - Frugtkurven.dk/PRIVAT

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...