Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
Honningmarineret Sesamlaks med vindruer og æbler

middags opskrift

Honningmarineret Sesamlaks med vindruer og æbler

Bedømmelse 15 vurderinger

Superfrisk og lækker ret med laks.

Tilberedningstid 25 min

INGREDIENSER

  • 500 gr. spidskål (hvidkål kan også bruges)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 0.5 tsk. fint salt
  • 2 røde æbler
  • 100 gr. vindruer uden sten
  • 1 tsk. stødt karry
  • 0.5 dl vand
  • 25 gr. mandler
  • 4 stk. laksefileter
  • 25 gr. smør
  • Peber (gerne citronpeber)
  • Salt
  • 0.5 citron – saften heraf
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 2 spsk. sesamfrø

Opskriften indeholder

Æbler
Vindruer

Tilberedning

Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad.
Smelt smør gyldent.
Tag det af varmen og bland salt, peber, honning og citronsaft i.
Pensl laksestykkerne og drys sesamfrø henover.

Bag laksen midt i ovnen ca. 12-15 min ved 225 grader.

Fjern kålens yderste blade, del kålen i kvarte på den lange led, skær stokken af og snit kålen.
Varm halvdelen af olien på en pande og rist kålen i ca. 5 minutter, indtil kålen er mør og falder sammen.
Tag kålen af varmen og læg den på et fad. Krydr med salt.

Halvér æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i tern.
Halvér vindruerne.
Varm resten af olien på panden og svits karry, æbler og vinduer.
Tilsæt vand og lad det simre ca. 1 minut til vandet er fordampet.
Smut mandlerne og hak dem fine.
Læg karrystegte æbler og vindruer på kålen og pynt med de hakkede mandler.

Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.

Inspiration: Hjerteforening.dk og Frugtkurven.dk Se FrugtKurvens store udvalg af Grønt, Grøntsager, GrøntKasser & GrøntSagsKasser, Snacks og Nødder. Vores koncept er enkelt: Bland Selv GrøntKasser & GrøntSagsKasser, til private Ingen binding Gratis levering af frugt og grønt til døren Minimumskøb kun 149 kr. Årstidernes Grønt og Økologiske Grøntsager Start din rejse her - Frugtkurven.dk/PRIVAT

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...