ØKO Æbler 5 stk. Årstidens Økologiske |⇒ FrugtKurven
pers.
5
Æbler, æble, æbleposen, æblepose, Økologisk æble

Æbler 5 stk. Økologisk


25 KR

pr. pose

Bedømmelse 4 vurderinger

Årstidernes Økologiske æbler tilpasset efter sæson og håndpakket i naturlig brun papirspose.
5 stk øko æbler.

Hos FrugtKurven forsøger vil altid, at tilbyde vores kunder produkter af den absolut højeste kvalitet, så du altid trygt kan tilføje produkter til din GrøntKasse.

Dette kommer til udtryk ved vores indkøb, hvor vi altid er i dialog med vores leverandører og afsøger nye og friske muligheder.

Dette er blandt andet kommet til udtryk senest ved, at FrugtKurven kunne tilbyde det smukke og smagsfulde Eplí-æble, som den eneste distributør i Danmark.

Æblet kommer fra regionen Piemonte i den nordlige del af Italien, som af mange vurderes som det bedste kulinariske køkken i verden.

Produktionen og dyrkningen af Eplí-æblet er omhyggeligt og nøje overvejet, og er et produkt af primært naturligt landbrug, da æblet er naturligt resistent overfor insekter og derved ikke kræver den samme mængde behandling som andre æbler.

Når æblerne høstes, bliver de lokale farmere garanteret en retfærdig behandling og faste priser, som en gestus af respekt til det arbejde de ligger i processen.

Ligesom med Eplí-æblet har FrugtKurven også tilbudt alle vores kunder det friske Greenstar-æble, som er en symbiostisk krydsavling af de to æbler Granny Smith og Delbarestival.

Dette har de belgiske farmere ’Better 3 Fruit’ har brugt mere end et årti på at udvikle, i et forsøg på at skabe det mest smagfulde æble muligt.

Hvis man planter et frø fra kernen på et æble, så vil det træ der vokser ikke afføde de samme æbler som du har fået kernen fra.

De vil faktisk smage helt anderledes end det æble du har plantet, og kan sågar være uspiselige for mennesker.

Hvis du ønsker at plante et decideret træ med en specifik sort af æble, så er man nødsaget til at plante en hel gren.

Der findes så mange forskellige sorter af æbler, at hvis man spiste et æble af en ny sort hver dag, så ville det tage dig mere end 20 år at smage alle sorter?

Det vil sige, at der findes mere end 7.300 forskellige sorter af æbler.

Indhold


5 stk Økologisk æbler i æbleposen. Årstidens økologiske æbler fra blandt andet Danmark, norden, europa og ja hele verden. Økologisk dyrkning er med til at passe på vores alle sammen jord og miljø - tak for din støtte.


Klimaberegning


Denne kurvs frugter har en samlet klimabelastning på 0,43 kg CO2

1 x Bananer: 0,15 kg. CO2
1 x Æbler: 0,08 kg. CO2
1 x Pærer: 0,06 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 1: 0,05 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 2: 0,09 kg. CO2