Aubergine - Frisk & Stor Aubergine GrøntKasse |⇒ FrugtKurven
pers.
5
Aubergine, Stor aubergine, frisk aubergine, ægplante, eggplant, egg plant, moussaka

Aubergine


16 KR

pr. kurv.

32,00 kr./Kg.

Bedømmelse 6 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

1 stk. flot og farverig Aubergine. Perfekt til sydlige retter med sin milde smag.

Tilføj en lækker og frisk aubergine til din grøntsagskasse hos FrugtKurven, og få en fantastisk farverig tilføjelse til dit måltid.

Auberginen findes i en del forskellige afskygninger, men ses oftest i den klassiske mørkviolette farve, som nok også er sådan du kender den bedst.

Den spises oftest med skræl, men kan også nydes uden, hvis man ønsker at undgå bitterheden fra skrællen.

Det er vigtigt, at auberginen tilberedes inden den spises, så den bliver mør, blød og lækker, hvilket den bliver igennem varme og olie, så det hvide kød nærmest smelter når den rammer tungen.

Auberginen har sin oprindelse i de tropiske Afrika og Østasien, hvor den stadig kan findes i sine naturlige omgivelser.

Selvom det menes, at auberginen kom til Europa tilbage i 700-tallet, er det først for alvor en frugt der har slået igennem i Danmark i de seneste 20 år, hvor den dog for alvor er groet i populært.

Auberginen kan opbevares både på køl og ved stuetemperatur, men køles den for meget nød kan der opstå skader på den, mens den hurtigt kan blive dårligt hvis den opbevares for varmt.

Det anbefales, at auberginen opbevares ved ca. 8 grader og gerne i box, så den er isoleret fra andre typer af frugt, da dette kan være med til at fremskynde modningsprocessen.

Særligt i området omkring middelhavet er auberginen populær, hvor den går godt i spænd med nogle af de kraftigere ingredienser, grundet dens milde smag, eksempelvis i retter som Ratatouille eller Mousaka, og er generelt et godt tilbehør til kalvekød og kylling.

Så tilføj en lækker og farverig aubergrine til din Frugt- & GrøntKasse fra FrugtKurven, og føj tankerne mod sydlandske himmelstrøg når du tilbereder middagsmaden derhjemme.

Indhold


1 x 500g Aubergine

1 stk. Aubergine, stor aubergine, ægplante, eggplant