Bagekartofler & Bagekartoffel 5 stk - Grøntsag |⇒ FrugtKurven
pers.
5
bagekartofler, bagekartoffel, bagt kartoffel, bagtkartoffel, kartoffel, kartofler

Bagekartofler 5 stk.


25 KR

Pr. Pose

25,00 kr./Kg.

Bedømmelse 5 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

5 store og flotte bagekartofler i papirspose - vasket og ovnklar. Bagekartofler til hele familien.

Ved at tilføje 5 stk. lækre, og ovnklar bagekartofler til din GrøntKasse fra FrugtKurven, som du helt selv kan blande, kan du let og simpelt lave aftensmad til hele familien.

En bagekartoffel er defineret ud fra dens størrelse, og det kræver, at den har et tværsnit på minimum 5 cm før den kan betragtes som en rigtig bagekartoffel.

Der findes et stort udvalg af bagekartofler, men kvaliteten kan dog svinge, hvilket betyder, at mange større typer af kartofler oftest bruge til eksempelvis kartoffelmel eller snaps.

Den mest solgte danske bagekartoffel er af sorten Folva, som har en flot gul farve, og har en ganske mild kartoffelsmag.

Af de mere populære udenlandske sorter af bagekartofler findes Estima og Mona Lisa, som kommer fra henholdsvis England og Frankrig.

De udenlandske bagekartofler er typisk sødere i smagen, mens de også er mere faste, hvilket betyder, at de har en længere bagetid.

Derfor er det ikke nødvendigvis en fordel, at benytte sig af nye kartofler til bagning, men derimod vente til senere på høsten.

Du kan altså tilvælge 5 stk. lækre og økologiske bagekartofler til din helt personlige GrøntKasse fra FrugtKurven, hvis du ønsker at lave en simpel med delikat ret, eller vil forsøge dig med hjemmelavede pommes frites eller chips.

Indhold


1 x 1000g Bagekartofler 5 stk.

5 store og flotte bagekartofler i papirspose - vasket og ovnklar. Bagekartofler til hele familien.


Klimaberegning


Denne kurvs frugter har en samlet klimabelastning på 0,38 kg CO2

1 x Bananer: 0,15 kg. CO2
1 x Æbler: 0,08 kg. CO2
1 x Pærer: 0,06 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 1: 0,05 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 2: 0,04 kg. CO2