Bananer 5 stk. BananPosen - Årstidens Banan |⇒ FrugtKurven
pers.
5
banan, bananer, bananposen, banankassen, gule bananer, gul banan, frisk banan

Bananer 5 stk.


20 KR

pr. pose

Bedømmelse 4 vurderinger

5 store og flotte bananer i papirspose. Søde, spiseklar og Rainforest Certified - for naturens og dyrenes skyld.
5 stk.

Ved at tilføje 5 stk. bananer til din GrøntKasse fra FrugtKurven, får du 5 friske bananer af sorten cavendish, som leveres spiseklar.

Bananen er en af de absolut ældste frugter i verden, og der bliver på verdensplan spist i omegnen af 100 milliarder bananer om året, hvoraf Danmark står for ca. 100 millioner af de bananer der spises.

Sandsynligheden for, at du rent faktisk kun har spist en slags banan hele dit liv er ret stor, da 99% af alle bananer der importeres til den vestlige verden er af sorten cavendish.

Desværre, så er cavendish-bananen i fare for at blive udryddet, grundet dens manglende genetiske udvikling, hvilket har gjort den sårbar over for en specifik svampesygdom, som også kaldes Panamasygen.

Der er dog ingen grund til panik, da det ikke er første gang, at Panamasygen har gjort sit indtog på bananen.

Selvom vi i daglig tale betragter bananen som en frugt, og at den vokser på såkaldte palmetræer, så er den i botanisk forstand faktisk at regne som et bær, som gror på hvad der må siges at være en forholdsvis stor urt.

Indhold


5 store og flotte bananer i papirspose. Søde, spiseklar og Rainforest Certified - for naturens og dyrenes skyld - naturligvis.


Klimaberegning


Denne kurvs frugter har en samlet klimabelastning på 0,38 kg CO2

1 x Bananer: 0,15 kg. CO2
1 x Æbler: 0,08 kg. CO2
1 x Pærer: 0,06 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 1: 0,05 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 2: 0,04 kg. CO2