Bredbladet Persille Frisk Persille - Krydderurter |⇒ FrugtKurven
pers.
10
bredbladet persille, persille, persille bredbladet, bredbladet, frisk persille, friske krydderurter

Persille Bredbladet, Friske krydderurter


20 KR

pr. bundt

133,33 kr./Kg.

Bedømmelse 2 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Frisk og lækker bredbladet persille - stort friskt bundt med hele 150g - nok til hele familien, juiceren og pynt.
150g Persille.

Frisk og lækker persille er en fantastisk smagsgiver, som benyttes særligt meget i nordeuropæiske lande. Der findes to typer af bladpersille; kruspersille og bredbladet persille, hvoraf sidstnævnte er den hyppigst brugte.

Særligt i Danmark, benyttes bredbladet persille meget, grundet dens sødme, som gør, at den passer rigtig godt ind i et stort udvalg af retter.

Den bruges dog også som topping der drysses på maden, og netop denne funktion har givet Persille tilnavnet Tivolidrys, da det ofte benyttes i forbindelse med smørrebrød i restaurationsbranchen.

Persille har sin oprindelse i den sydøstlige del af Europa, men grundet dens medgørlighed, er det ganske let selv at dyrke denne lækre krydderurt.

Persille fås naturligvis også både som tørret og frisk krydderi, hvoraf den friske er den type du har mulighed for at tilføje til din GrøntKasse hos FrugtKurven.

Tilberedes der mad, hvor persille indgår i retten, er det vigtigt at varme krydderurten op til minimum 75 grader, da man ofte finder jordbakterier på den. Derfor er det også vigtigt, at denne skyldes grundigt inden brug, når du modtager din lækre GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 150g Persille Bredbladet, Friske krydderurter

Frisk og lækker bredbladet persille - stort friskt bundt med hele 150g - nok til hele familien, juiceren og pynt.