Champignon DK Økologisk - Øko Champignon |⇒ FrugtKurven
pers.
5
mark Champignon, Champignon, markChampignon, danske Champignon, økologiske Champignon, øko Champignon, dansk Økologisk mark Champignon

Champignon Brune Dansk Økologisk


24 KR

pr. kurv.

120,00 kr./Kg.

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Nyhøstet og Danske Brune Mark Champignon 200g fra Tvedemose Gård - en naturlig oplevelse.
200 g

Champignonen er ganske globalt udbredt og vokser naturligt flere steder i verden. Helt siden oldtiden, er champignonen blevet indsamlet og brugt til spisning, og denne klassiker er naturligvis også at finde i sortimentet til din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Tilbage i 1700-tallet optog man i Frankrig, for første gang, dyrkning af champignonen med henblik på masseproduktion. Det var først i midten af 1800-tallet, at man for første gang forsøgte sig med at producere champignonen i Danmark.

I 1950’erne blev champignonen dog for alvor populær og produktionen tog fart. Siden da er det dog gået hurtigt og champignonen er nu blandt de mest sælgende grøntprodukter i Danmark.

Den brune champignon kaldes flere steder i verden for “baby bella”, da den faktisk er samme svamp som portobelloen, men på et tidligere stadie. Både brune og hvide champignoner udvikler sig faktisk til portobellosvampen, da alle hører under samme art.

I videnskabelig termer kaldes denne familie for agaricus bisporus, men på godt gammeldags dansk, så er de alle et stadie af det der kaldes for have-champignon.

Champignonen har en meget mild svampesmag, som er god at bruge i forbindelse med sammenkogte retter, supper eller saucer, da mange af svampenes smagsstoffer er vandopløselige og derfor giver smag til resten af retten.

Ønsker du en fantastisk smagsgiver til din ret eller som tilbehør til en hovedret, så tilføj lækre og brune champignoner til din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 200g Champignon Brune Dansk Økologisk

Nyhøstet og Danske Brune Mark Champignon 200g fra Tvedemose Gård - en naturlig oplevelse.