Citroner Økologiske - ØKO Citron - GrøntKasse |⇒ FrugtKurven
pers.
10
citron, citroner, Økologisk citron, øko citron, øko citroner, økologiske citroner, citronskræl, uden overfladebehandling, citroner til bagning, citron til bagning, citron til mad

Citroner 3 stk. Økologiske


15 KR

pr. pose

50,00 kr./Kg.

Bedømmelse 10 vurderinger

3 flotte Økologiske citroner i papirspose.
ØKO Citroner til bagning, madlavning, drinks og the mm.

Med 3 friske og lækre økologiske citroner, kan du pifte ethvert bagværk eller enhver ret op, når du tilvælger disse til din bland-selv-GrøntKasse fra FrugtKurven.

Bare fordi citronen er sur i smagen, så behøver det ganske vist ikke at være surt at bruge den, og dette kan gøres på et utal af forskellige måder.

Citronen stammer oprindeligt fra den nordlige del af Indien, hvor den har været dyrket i flere årtusinder, hvorimod den først kom til Danmark i 1520’erne, mens den for alvor blev introduceret til det danske køkken i 1700-tallet.

Særlig i bagværk er økologiske citroner ganske populære, hvor det søde fra bagværket ofte går godt i spænd med det sure fra de økologiske citroner, og særlig skallen er god at bruge.

Så selvom det kan være surt at sætte tænderne direkte i den økologiske citron, så kan den bruges på mange forskellige måder, og har mange fordele, både i kødet, saften og skallen, hvilket gør disse 3 økologiske citroner til den perfekte tilføjelse til din personlige GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 300g Citroner 3 stk. Økologiske

3 stk økologiske citroner til bagning, drinks, mad eller the