ØKO Clementiner 5 stk. Årstidens Økologiske |⇒ FrugtKurven
pers.
5
økologiske clementiner, økologiske klementiner, øko citrusfrugt, øko clementin, øko klementin, jule økologisk clementin, jule økologisk klementin,

Clementiner 5 stk. Økologiske


25 KR

pr. pose

Bedømmelse 5 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Tilføj 5 stk. friske og saftige økologiske clementiner til din personlige GrøntKasse fra FrugtKurven.

Man kan hurtigt blive i tvivl om hvad forskellen på en mandarin og clementin, og det kan da også være rigtig svært at se, men clementinen er i virkeligheden en hybridsort, skabt som en blanding af appelsinen og mandarinen.

Clementinen blev fremavlet tilbage omkring år 1900, hvor den franske præst Pére Clément krydsede appelsinen og mandarinen, og som man måske kan fornemme, så har clementinen fået navnet efter sin skaber.

Selvom økologiske clementiner oftest spises som de er, så kan de faktisk bruges i mange forskellige henseender, såsom salater, desserter, marmelade, smoothies eller juice.

Så tilføj lækre økologiske clementiner til din bland-selv-GrøntKasse med frugt og grønt fra FrugtKurven, og få et sødt og lækkert mellemmåltid, som kan bruges på alverdens forskellige måder.

Indhold


5 stk Økologiske flotte, saftige og søde clementiner, klementiner der er nemme at skrælle og med flotte fyldige fileter/både indeni.