Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
3
broccoli, dansk broccoli, frisk broccoli, billig broccoli, broccoli tilbud

Broccoli


20 KR

pr. stk.

40,00 kr./Kg.

Bedømmelse 7 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Når man siger til børn, at de skal huske at spise deres broccoli, så er det med særlig god grund, da broccoli er en fantastisk grøntsag, som du naturligvis har muligheden for at tilføje til din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Broccoli har sin oprindelse fra Lilleasien, hvor den er udviklet af vilde kål fra landene omkring Middelhavet. I dag dyrkes de særligt i Italien, men er også at finde på marker rundt omkring i Danmark.

Den flotte broccoli er en del af korsblomstfamilien, og er naturligvis derfor i familie med blomkålen, som den også minder ganske meget om, da de begge er bygget op af en stilk og en buket af blomster.

Broccoli er tidligere også blevet kaldt for aspargesskål, da den har en smag der minder en smule om den grønne asparges vi også kender så godt.

Broccoli har et stort udvalg af anvendelsesmetoder, hvor det både kan spises råt i salater, kogt, gratineret, i tærter eller wok. Mulighederne er mange, når det kommer til denne skønne og grønne grøntsag.

Og ønsker børnene stadig ikke at spise broccoli, så kan den endda hakkes fint og inkluderes i farsen, så man både får ekstra saft og kraft i sin mad, når du bestiller en frisk GrøntKasse hos FrugtKurven.

Indhold


1 x 500g Broccoli

Stort 500g Broccoli hoved. Oplev Broccoli fyldt med smag og fine buketter til salater og som tilbehør. Perfekt som en del af din grøntsagskasse.