Dild Frisk Dild - STORT 150g - Krydderurter |⇒ FrugtKurven
pers.
20
dild, frisk dild, stort bundt dild, dild frisk, dild bundt, str dild, dild 150g

Dild, Friske Krydderurter


24 KR

pr. bundt

160,00 kr./Kg.

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Stort bundt frisk dild - hele 150g. Perfekt til pyntning af madretter, dressing og fisk. Duft - oplev friskheden.
150g Frisk Dild

Tilføj lækker dild til din GrøntKasse fra FrugtKurven, hvis du ønsker et lækkert krydderi, som særligt er god til retter med fisk, lam og æg og som pynter enhver ret.

Dild består af lange, tynde græslignende stilke, som har en hul stamme og bløde blade, der kan vokse sig op til 60cm lange. Du kan naturligvis både få dild i frisk og tørret udgave, hvoraf den friske udgave er den der kan tilføjes til din lækre GrøntKasse fra FrugtKurven.

Dild har sin oprindelse fra den østlige del af Middelhavet og og den vestlige del af Asien, hvor det første gang er beskrevet i egyptiske lægeskrifter ca. 3.000 år f.kr.

Selvom dild i dag ikke anses som et særlig symbolsk krydderi, så var det i datidens romerrige et symbol på held, mens det i Grækenland blev anset for et symbol på velstand.

Dild har en ganske kendetegnende smag, som den får fra dens olier, hvilket gør den perfekt til eddiker og dressinger, mens den også oftest benyttes til gravad fisk eller lækre, nye danske kartofler.

Derfor skal du naturligvis have dild med fra FrugtKurven, når du bestiller din friske og lækre GrøntKasse, som det lille ekstra pift.

Indhold


1 x 150g Dild, Friske Krydderurter

Stort bundt frisk dild - hele 150g. Perfekt til pyntning af madretter, dressinger og fisk. Duft og oplev friskheden.