Estragon Frisk Estragon 60g - Krydderurter |⇒ FrugtKurven
pers.
10
Estragon, frisk Estragon, grøn Estragon

Estragon, Friske Krydderurter


20 KR

pr. bundt

333,33 kr./Kg.

Bedømmelse 2 vurderinger

Flot stor bundt frisk Estragon - også kendt som Fransk Estragon. Perfekt til bearnaisesauce og franske saucer.
60g Estragon

Tilføj et lækkert bundt estragon til din personlige GrøntKasse fra FrugtKurven og prøv dine evner af i køkkenet med en hjemmelavet sauce bearnaise, lavet helt fra bunden.

Estragon er nok mest kendt for sin rolle i netop sauce bearnaise, hvor den spiller en absolut hovedrolle, men den friske krydderurt kan så meget mere.

Det latinske navn for estragon er dracunculus, som betyder ‘lille drage’, og kan fås i tre forskellige udgaver, hvoraf den franske- og den russiske udgave er de mest kendte, mens den dog også fås i en tysk udgave.

Estragon har en meget kendetegnende smag, som kan minde en del om lakrids eller anis, hvilket betyder, at man skal være påpasselig med den, når man bruger den.

Man kan let bruge estragon i som inklusion i andre former for saucer eller smørelser, såsom tatarsauce, kryddersmør og kryddereddike, mens den naturligvis også kan bruges i almindelig madlavning.

Særligt på grillen, kan estragon være med til at fremhæve smagsoplevelsen, da dens brug bidrager til at fremhæve smagen fra de andre ingredienser.

Estragon går i øvrigt særligt godt sammen med hvidløg eller basilikum, og gerne i sydlige madretter, hvor smagen af sydens sol og sommer skal frem.

Ved at tilføje estragon til din bland-selv-GrøntKasse fra FrugtKurven, får du en ganske undervurderet krydderurt, som er kendt for en vigtig rolle i bearnaise, men som kan så meget mere.

Indhold


60g flot stor bundt frisk Estragon - også kendt som Fransk Estragon. Perfekt til bearnaisesauce og franske saucer.