Feldsalat 100g Frisk - Vasket Feld Salat i bakke |⇒ FrugtKurven
pers.
5
Feldsalat, Feld salat, salat, feltsalat, felt salat, salatbakke, grøn salat, vasket salat, spiseklar salat

Feldsalat Salat


20 KR

pr. kurv.

200,00 kr./Kg.

Bedømmelse 2 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Frisk salat i bakke klar til brug. Feldsalat er perfekt til en nem, enkelt og hurtig hverdagssalt. Dekorativ og anderledes.
100g.

Ved at tilføje feldsalat til din GrøntKasse hos FrugtKurven, får du en salat, som har en let og krydret smag, med en ganske flot og fin bladstruktur, som pynter på enhver tallerken.

Den fine grønne salat er bygget op af små bladrosetter, som har friske grønne blade. Grundet hårdførhed, er det en salat der let overlever kolde vintre og typisk er tilgængelig på tidspunkter, hvor det kan være svært at finde andre friske grøntsager.

Den krydrede smag fra feldsalaten gør den lidt stærkere end andre typiske salater, hvorfor den oftest blandes med andre salattyper.

Det er dog også muligt at spise den alene, oftest som tilbehør til andre retter. Dens smagsnuancer falder godt i spænd med lækre stegte svampe eller som en sen tilføjelse til supper eller stuvninger.

Så tilføj en frisk og lækker feldsalat til din GrøntKasse hos FrugtKurven, med et smil på læben.

Indhold


1 x 100g Feldsalat Salat

Frisk salat i bakke klar til brug. Feldsalat er perfekt til en nem, enkelt og hurtig hverdagssalt. Dekorativ og anderledes.
100g.