Frillice Dansk Salat - Frillicesalat i GrøntKassen |⇒ FrugtKurven
pers.
10
Frillice Salat, grøn salat, krylsalat, frisk salat

Frillice Dansk Salat


20 KR

pr. stk.

Bedømmelse 5 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Frillice Salat er perfekt til aftenbordet, salatskålen og sandwich. Mild smag og giver din salat nyt liv. Frisk Salathoved

Få en fantastisk sprød og visuel flot oplevelse, når du tilvælger lækker frillice salat til din helt egen GrøntKasse fra FrugtKurven.

Frillice salat har en ganske mild smag af ærter, hvorfor den ofte får tilnavnet ærtesalat. Denne flotte og grønne salat er en krydsning mellem frisee salat og iceberg salat, hvilket giver den fine krusede og sprøde blade .

På latinsk har frillice salaten betegnelsen lactuca sativa, som betyder dyrket salat. Dette står i kontrast til andre former for salater, såsom hovedsalater eller krølsalater, som har specifikke latinske betegnelser - henholdsvis capitata og crispa.

Ærtesalaten er en velegnet spisesalat, grundet dens milde smag af ærter, men kan også benyttes i blanding med andre salater. Dens flotte grønne og krusede blade gør den perfekt til pynt, både hos varme og kolde retter.

Med FrugtKurvens GrøntKasse har du mulighed for, at tilføje denne flotte og lækre salat til din hverdag, som kan give en mild sødme og smag af ærter til dine retter.

Indhold


Frillice Salat er perfekt til aftenbordet, salatskålen og sandwich. Mild smag og giver din salat nyt liv. Frillice Salat, grøn salat, krylsalat, frisk salat