Gourmet Salat- Hjertesalat - Radicchiosalat- GrøntsagsKasser
pers.
10
Gourmet salat, gourmetsalat, sprød salat, frisk salat, hjertesalat, hjerte salat, mini-romaine salat, romainesalat, romaine salat, miniromaine salat, radicchiosalat, radicchio salat, rød salat

Gourmet Salat - Hjertesalat & Radicchiosalat


24 KR

pr. 2-pak

171,43 kr./Kg.

Bedømmelse 1 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

1 stk. Gourmet Salat. Friske & lækre salathoveder af 1 stk. Hjertesalat og 1 stk. Radicchio til en smuk og farverig salatblanding.

Gourmet Salat er en unik og smuk salatblanding af de 2 salathoveder Hjertesalat og Radicchiosalat, som skaber et fantastisk samspil af smag og farver i dagligdagen, når de tilføjes til din GrøntsagsKasse fra FrugtKurven.


Med hjertesalat tilføjer du en sprød og frisk oplevelse, når du tilvælger denne til din personlige GrøntsagsKasse, som du helt selv sammensætter efter behov.

Hjertesalat kaldes også for mini-romaine, da den udspringer fra den klassiske romainesalat, hvor den er blevet produceret med henblik på at dyrke en mild og sprød salat, som egner så godt til langt de fleste typer af salater eller kan nydes alene.

Radicchio er et fantastisk smukt lille salathoved, som bugner af flotte farver.

Radicchio salatens let bitre smag gør den til en perfekt tilføjelse til en mild og sød salat, som blandt andet kan indeholde æbler, blåbær eller granatæblekerner.

Den gør sig også godt som tilbehør til en ret, hvor den i Italien ofte ristes i olie, som tager lidt af bitterheden fra det smukke salathoved, og gerne sammen med en smule hakket hvidløg, hvilket giver en helt unik smagsoplevelse.

Derfor kan du roligt tilføje en frisk og sprød Gourmet Salat til din GrøntsagsKasse fra FrugtKurven, hvis du ønsker at udfordre dig selv med lækker og farverig gourmetmad.

Indhold


1 x 140g Gourmet Salat - Hjertesalat & Radicchiosalat

1 stk. Gourmet Salat á 1 stk. Hjertesalat og 1 stk. Radicchiosalat, mini-romaine salat, Caesar salat