Rød Grapefrugt 3 stk. - Friske og saftige Rød Grape |⇒ FrugtKurven
pers.
3-5
rød grape, grape, rød grapefrugt, rød grape, grapefrugtkniv, grape næringsindhold, rød grapefrugt, rød grape, grapefrugt saft, grapefrugt forbrænding, grape forbrænding, grapefrugt, den forbudte

Rød Grapefrugt 3 stk.


20 KR

pr. pose

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

3 stk. friske og saftige grape. Perfekt til salatdressing, grapejuice og marinader.

Derfor er den grapefrugten den perfekte tilføjelse til din Frugt- & GrøntKasse fra FrugtKurven, hvor du kan blande din helt egen sammensætning.

Grape er kendt som en ganske syrlig citrusfrugt, men kan ofte også kendetegnes ved grapefrugtens bitterhed og en smule sødme, alt efter hvilken type af grape man får.

Grapefrugten er en unik frugt, som efter sigende skulle være en naturlig krydsning mellem den store pomelo frugt og den søde appelsin, hvorved grape for første gang skulle have set dagens lys på Barbados.

Den syrlige grapefrugt har været kendt i den vestlige del af Indien i mere end 200 år, hvor den første gang er beskrevet i 1814 og blev sammenlignet med vindruer (grape på engelsk), både i smag og dens måde at vokse på træerne.

Tidligere var en lignende frugt beskrevet på Barbados, som blev kaldt “den forbudte frugt”, hvorfor grapen både fik tilnavnet grapefrugt og “den forbudte frugt”.

Grapefrugten benyttes ofte ved at presse den, så saften kan bruges til juice eller andre drikkevarer, men den kan også spises som den er eller som en ingrediens i en ret.

Den kan blandt andet skæres i fileter og bruges i en salat eller i en god salatdressing, hvor den grape saften kan tilføjes honning og olie, samt smages til med salt og peber.

Indhold


3 stk. friske og saftige Rød Grape - Perfekt til grapejuice. Rød Grapefrug 3 stk.