Gulerødder 1 kg - Vasket Gulerod |⇒ FrugtKurven
pers.
5
gulerødder, gulerod, dansk gulerod, danske gulerødder, gulerødder 1 kg, 1kg,

Gulerødder Håndsorterede


20 KR

pr. pose

20,00 kr./Kg.

Bedømmelse 4 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

1 KG. Håndsorterede flotte friske gulerødder - vaskede og i praktisk bakke.
1 Kg gulerødder

Gulerødder er en af de mest populære grøntsager i Danmark, og kan bruges i rigtig mange henseender, hvilket gør den til en ideel tilføjelse til din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Guleroden kan dateres helt tilbage til det persiske rige, mens den gjorde sit indtog i Europa for omkring 5.000 år tilbage i menneskets historien Det vides dog ikke præcist hvornår guleroden for første gang viste sig, da mange troede guleroden var en form for pastinak.

Dette skyldes blandt andet gulerodens farver, som typisk var hvid, gul, rød eller lilla. Det var faktisk først i det 17. århundrede guleroden blev orange.

I første omgang blev guleroden faktisk benyttet medicinsk, da man dengang antog, at dens lange hvide rødder havde en helende effekt.

Det var først i det 10. århundrede folk begyndte at spise guleroden, da Afghanske afstamninger troede på solguden. I den forbindelse forsøgte de at spise fødevarer i overensstemmelse med solens farver, og derved skabe tættere bånd til deres gud.

Gulerodens mange evner gør, at den blandt andet kan benyttes i supper, sammenkogte retter, puré, i juice eller som rå, hvor den også kan bruges i mange forskellige skikkelser.

Med tilvalget af gulerødder til din GrøntKasse fra FrugtKurven, får du altså en vaskeægte tusindkunstner, som både kan være smagsgiver i retter, benyttes som garniture eller spises råt, samt mange andre muligheder.

Indhold


1 x 1000g Gulerødder Håndsorterede

Håndsorterede flotte friske gulerødder - vaskede og i praktisk bakke - 1 kg.