HjerteSalat - Mini-Romaine Salat - GrøntKasse |⇒ FrugtKurven
pers.
5
Hjertesalat, hjerte salat, romainesalat, mini romaine, miniromaine, caesarsalat, frisk salat, sprød salat

Hjertesalat Frisk


20 KR

pr. 2-pak

142,86 kr./Kg.

Bedømmelse 2 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

2 stk. lækker og frisk hjertesalat. Sprød, saftig og mild. Frisk og perfekt til brug i salatblandinger og sandwiches.

Med hjertesalat tilføjer du en sprød og frisk oplevelse, når du tilvælger denne til din personlige GrøntsagsKasse, som du helt selv sammensætter efter behov.

Hjertesalat kaldes også for mini-romaine, da den udspringer fra den klassiske romainesalat, hvor den er blevet produceret med henblik på at dyrke en mild og sprød salat, som egner så godt til langt de fleste typer af salater eller kan nydes alene.

Modsat Romainesalaten, har hjertesalaten ikke nået at udvikle sig i samme grad, hvilket gør den noget mindre bitter og idéel som salat alene, mens den også kan blandes med andre typer af kraftigere salater, såsom Rucola eller Mizuna.

Grundet dens tidlige høst, i forhold til modningsprocessen, har hjertesalaten en forholdsvis lang holdbarhed, sammenlignet med andre typer af salater, hvilket gør den ideel til brug.

Hjertesalat er blevet rigtig populær grundet dens sprødhed, som gør dem perfekt i sandwiches eller som tilbehør til en hovedret, udover den naturligvis har en plads i en klassisk salat, mens den også kan bruges som en fantastisk grillet grøntsag.

Bunden skæres fra på hjertesalaten, mens der fjernes det ønskede antal yderblade. Herefter kan bladene deles og vaskes som ønsket.

Hjertesalat er en vaskeægte tusindkunstner, som naturligvis hører sig til i din helt personlige GrøntsagsKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 140g Hjertesalat Frisk

2 stk. Hjertesalat, Mini-romaine salat, hjerte salat, romainesalat, salat til caesar salat