Iceberg Salat - Frisk Salat Hoved - GrøntKasse |⇒ FrugtKurven
pers.
10
iceberg, iceberg salat, icebergsalat, salat, grøn salat, ice berg salat

Iceberg Salat Hoved Frisk


20 KR

pr. kurv.

40,00 kr./Kg.

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

1 stk. stort Iceberg salat hoved - frisk og sprødt. perfekt til sandwiches, salatblandinger og meget mere.

Iceberg salat er en klassiker, når det kommer til grønt, og det er da også den mest solgte type af salat i Danmark, hvorfor den naturligvis let kan tilføjes til din helt personlige GrøntsagsKasse fra FrugtKurven.

Icebergsalat har en forholdsvis neutral smag, hvorfor den ofte er en favorit hos børn, men også gør den god i samspil med andre kraftigere salater, såsom rucola eller mizuna.

Det menes, at iceberg salat stammer fra vilde former salater der gror i det sydlige Europa, Lilleasien og Nordafrika, og at den for første gang blev introduceret mod slutningen af 1700-tallet.

Det var dog først mod slutningen af det 19. århundrede, at den blev introduceret i USA, hvor den steg hurtigt i popularitet, mens den efter 2. verdenskrig for alvor gjorde sit indtog i Europa, da den blev brugt som forsyning til de amerikanske tropper under krigen.

Der findes mange forskellige sorter af icebergsalaten, som er tilpasset i forhold til årstidernes skiftende lys- og temperaturforhold.

Iceberg salat er bygget op af en roset af tykke blade, som danner et fast hoved som salaten gror.

Iceberg salat er ganske populær og bruges ofte i forbindelse med burgere, sandwiches, pitabrød og mange andre former, præcis som den ønskes at bruges.

Derfor er den populære iceberg salat den perfekte tilføjelse til din bland-selv GrøntsagsKasse, når du bestiller frisk Frugt & Grønt fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 500g Iceberg Salat Hoved Frisk

1 stk. iceberg, iceberg salat, icebergsalat, salat, grøn salat, ice berg salat