Sommer Mix - Nøddeblanding & Billige Nødder |⇒ FrugtKurven
jespers sommer mix, jespers sommermix, jesper sommer mix, jesper sommermix, sommernødder, sommer Nødder, tranebær, tørret tranebær, ananas i tern, tørret ananas, tranebær med hindbærsmag, nøddeblanding, nøddemix, nødde blanding, nødde mix, billige Nødder, ristede Nødder, cashewnødder, cashew Nødder, peanuts, saltede

Jespers Sommer Mix 270g


40 KR

pr. stk.

148,15 kr./Kg.

Bedømmelse 1 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Jespers Sommer Mix er en unik nøddeblanding, sammensat af FrugtKurvens egen Nøddechef Jesper. Denne er skabt i en blanding af saltede og ristede nødder, i form af Cashew og Peanuts, mens den også indeholder et udvalg af forskellige tørrede frugter, som er Rosiner, tørret Ananas i tern og Tranebær med Jordbærsmag.

Med dens unikke sammensætning af salte nødder og sødme fra tørrede frugter, skaber denne sommerlige nøddeblanding en vaskeægte følelse af Dansk sommer for hver en portion, mens den friske afrunding af Jordbær skaber minder om den danske brise, som let vævre over det ganske danske land.

Med de unikke Tranebær med Jordbærsmag, som er blevet blandet med saccharosesirup, inden de er blevet tørret og tilføjet med solsikkeolie og Jordbæraroma, er denne sommer nøddeblanding helt unik, og et sjovt og friskt pust i hverdagen, hvor andre vaner hurtigt kan tage over.

Mens de store og søde jumbo-rosiner er af sorten Flame, som dyrkes på de chilenske bjergsider fra Huascodalen i Atacama-ørkenen, hvor dyrker nogle af de mest anerkendte druer i verden, både som druer til vin, rosiner og almindelige vindruer.

Derfor er Jespers Sommer Mix en fantastisk snack at nyde i solens varme, med en god blanding af salt og sødme, frisket op med et strejf af friske Jordbær, som du let og lækkert kan tilføje til din helt personlige Frugt- & GrøntKasse fra FrugtKurven.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise nødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.Genlukbakke til nødder

Indhold


270g nøddeblanding med ristede og saltede peanuts, ristede og saltede cashewnødder, jumborosiner, tørret ananas i tern og tranebær med Jordbærsmag.
En rigtig sommer nøddeblanding - unikt hos FrugtKurven.

Indgredienser

peanuts/JORDNØDDER, Solsikkeolie, salt, rørsukker, ananas, antioxidant: E330, Konserveringsmiddel: E220(svovldioxid), Rosiner, CASHEWNØDDER, råsukker, tranebær, citronsyre, jordbærsmag, hyldeblomstjuice

Kan indeholde spor af andre nødder og peanuts
Opbevares tørt og ikke for varmt

NæringsindholdPr. 100 g.
Energi (KJ/kcal)

2046/489

Fedt

26.10

Mættede fedtsyrer

4.56

Kulhydrat

49.02

Sukkerarter

39.70

Kostfibre

0

Protein

12.08

Salt

0.54