Kartofler 1,5 kg - Vasket & Klar |⇒ FrugtKurven
pers.
2
kartofler, kartoffel, danske kartofler, årstidens kartofler, sæsonens kartofler, kartofler i pose, 1,5 kg kartofler

Kartofler 1,5 kg. - Grydeklar Jævne


18 KR

pr. pose

12,00 kr./Kg.

Bedømmelse 5 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

1,5 KG. kartofler i papirspose - cremet og mild smag, vasket og grydeklar - Dansk når det er bedst.
1,5 Kg

Kartofler er en fantastisk spise, som indgår i mange klassiske danske retter, og derfor har du naturligvis også muligheden for, at tilføje friske Danske Kartofler til din personlige GrøntKasse fra FrugtKurven.

Og vi danskere kan virkelig godt lide kartoflen, da hver eneste dansker i gennemsnit spiser 70kg kartofler om året. Der gik dog en rum tid inden den får alvor kom på bordet i de danske hjem, efter spanierne havde taget kartoflen med til Europa fra Sydamerika.

Kartoflen besidder dog så mange kvaliteter og kan spises på et utal af måder, at den naturligvis skulle indgå i de danske spisevaner.

Kartofler kan koges, steges, bages, moses og rives, og der findes endda forskellige måder at gøre det på, mens der naturligvis også findes forskellige sorter af kartofler, som alle har forskellige konsistens og smag.

Kartofler er en fighter uden lige, og den gror overalt, både i dårlig jord og barske klimaer, men den befinder sig bedst i muldrig, let og luftig jord, hvilket gør den perfekt til dyrkning i Danmark.

Derfor kan du næsten altid finde kartofler, og derfor skal du naturligvis også have mulighed for, at kunne tilføje dem til din bland-selv-GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 1500g Kartofler 1,5 kg. - Grydeklar Jævne

kartofler i papirspose - 1,5 kg - cremet og mild smag, vasket og grydeklar - Dansk når det er bedst.