Knoldselleri 1 stk. - 1,2kg Knoldselleri Sellerirod |⇒ FrugtKurven
pers.
5-10
Knoldselleri, selleri, knold selleri, selleriknold, selleri knold, selleri rod, sellerirod, bladselleri, blegselleri, rodselleri, vintergrøntsag, suppeurt, suppevisk, top knoldselleri

Knoldselleri


20 KR

pr. stk.

16,67 kr./Kg.

Bedømmelse 5 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

1 stk. stort og flot knoldselleri - perfekt til supper og gryderetter. Udover som suppeurt, gør knoldselleri sig også godt stegt på panden eller i mos, sammen med kartofler.
1 stk.

Derfor kan du roligt tilføje knoldselleri til din helt personlige GrøntsagsKasse fra FrugtKurven, som du selv kan sammensætte.

Knoldselleri er en af to typer af selleri der findes, hvoraf den anden type er bladselleri, men selvom de er i familie med hinanden, så er der meget stor forskel på de to typer af selleri.

Hvor bladselleri er grønne og sprøde stængler, som ofte nydes som snack, er knoldselleri faktisk en rod, som har en del mere kød på sig, selvom toppen af knoldsellerien også kan benyttes som suppevisk.

Selvom knoldselleri ofte beskrives som en vintergrøntsag, så er sæsonen for den forholdsvis lang, da man allerede i august vil kunne finde små selleriknolde med top på, og så varer den endda langt ind i vinteren, da knoldselleri på egen hånd kan håndtere milde frostgrader.

Modsat bladselleri, som oftest spises rå, så er det nok de færreste der spiser knoldselleri i rå udgave. Selleriknolden er faktisk en vaskeægte schweizerkniv, når det kommer til dens egenskaber.

Knoldselleri har nemlig mange fantastiske egenskaber, og kan både benyttes som hovedret, i form af selleribøffer, farseret selleri eller i supper og som selleribøffer, mens den også gør sig fantastisk som tilbehør, heriblandt som kartoffel-sellerimos eller som selleripuré.

Indhold


1 x 1200g Knoldselleri

1 stk. Stor og flot knoldselleri - Klassisk knoldselleri til selleribøffer, suppeurt & sellerimos. 1 stk. Sellerirod.