Kørvel Frisk Kørvel 60g - Krydderurter |⇒ FrugtKurven
pers.
10
Kørvel, frisk Kørvel, krydderurt, krydderurter, Kørvel til madretter

Kørvel, Friske Krydderurter


20 KR

pr. bundt

333,33 kr./Kg.

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Frisk Kørvel til madretter - fyldt med smag og dufter helt fantastisk. Stort bundt friske krydderurter - Kørvel.
60g Kørvel

Kørvel er en fantastisk tilføjelse til din helt personlige GrøntKasse fra FrugtKurven, som, med sine lette strejf af lakrids og persille, gør sig fantastisk som garniture eller i kolde retter.

Det menes, at Kørvel har sin oprindelse omkring den sydlige del af Europa, hvorefter den er kommet til Danmark omkring Bronzealderen.

Kørvel er en krydderurt der hører under kategorien skærmplante, og den finde i tre forskellige typer, som er havekørvel, vild kørvel og gærdekørvel.

Kørvel gør sig fantastisk som garniture, grundet dens flotte udseende og milde smag af lakrids, som eksempelvis til en omelet, mens den også gør sig godt i kolde retter, såsom dressinger, salsa eller kryddersmør.

Da kørvel miste en del af sin smag ved varme, anbefales det, at kørvel først anvendes kort inden servering eller som garniture.

Med din bland-selv-GrøntKasse fra FrugtKurven, kan du tilvælge den milde kørvel, som et lækkert og friskt krydderi, som syner fantastisk som garniture og går rigtig godt med fisk eller supper.

Indhold


1 x 60g Kørvel, Friske Krydderurter

60g frisk Kørvel til madretter - fyldt med smag og dufter helt fantastisk.