Koriander Frisk Koriander 60g - Krydderurter |⇒ FrugtKurven
pers.
10
Koriander, frisk Koriander, friske krydderurter, krydderurter, krydderurt

Koriander, Friske Krydderurter


20 KR

pr. bundt

333,33 kr./Kg.

Bedømmelse 3 vurderinger

Frisk Koriander fyldt med smag. Stor bundt til mange portioner, retter og mere krydderi i hverdagen.
60g

Koriander kaldes også for østens persille og deler ofte vandene, da man typisk enten elsker det eller hader det. Er du til østlig spise og asiatisk retter, så er koriander helt sikkert noget du skal have med i din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Koriander har oprindelse nede omkring middelhavsområdet, men er særligt populær i Asien, hvor det særligt er populært i Indien, Kina og Thailand.

Koriander hører under skærmplantefamilien og har små fine blade, som vokser på dens stilke. Det er netop bladene smagen primært sidder i.

Koriander begår sig rigtig godt sammen med andre klassiske asiatiske typer grønt, såsom chilli, ingefær og forårsløg, mens den begår sig særlig godt til kylling, fisk og skaldyr.

Ligesom mange andre retter, så mister koriander meget af sin smag ved varmepåvirkning, og bør derfor først tilsættes kort inden servering. Koriander har en ganske gennemtrængende smag, så det anbefales, at være påpasselig med brugen af den.

Så er du til østlige retter eller ønsker du blot ekstra krydderi i hverdagen, så tilføj koriander til din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


Frisk Koriander fyldt med smag. Stor bundt til mange portioner, retter og mere krydderi i hverdagen. 60g