Lollo Bionda Dansk Salat - Salat i GrøntKassen |⇒ FrugtKurven
pers.
10
Bionda, salat, Biondasalat, lollu Bionda salat, dansk salat, FrugtKurven grøntkasse, grøntsagskasse

Lollo Bionda Salat Dansk


20 KR

pr. kurv.

Bedømmelse 1 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Dansk Lollo Bionda Salathoved - sprød & fyldig salat til middagsbordet. Perfekt til anretning på fad, snittet eller skåret.

Med lollo bionda salat, får du en fantastisk dekorativ salattype, der med sine krusede blade danner et løst hovede, som har en gul eller grønlig farve, der skaber en flot farve på tallerkenen, når den bestilles i FrugtKurvens GrøntKasse.

Grundet lollo bionda salatens krusede blade, er det vigtigt at vaske bladene grundigt inden brug, mens det også er vigtig at tørre dem godt også.

Den hører under sorten crispus og dens latinske navn lactuca er baseret på dens krøllede form, mens den også får tilføjelsen sativa, som betyder, at det er en dyrket salat.

Lollo bionda salaten kan både nydes alene, men også gerne i blanding med andre salattyper, hvor den bidrager til en flot og frisk farve, mens den både kan bruges til pynt på kolde og varme retter.

Med en ganske mild og sød smag, kan lollo bionda salaten let inkluderes i de fleste retter, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


Dansk Bionda Salat - sprød og fyldig salt til et hver middagsbord. Perfekt til anretninger på fade, snittet eller skåret.