Lollo Rossa Dansk Salat - Salat i GrøntKassen |⇒ FrugtKurven
pers.
10
Rossa, salat, Rossasalat, lollu Rossa salat, dansk salat, rød salat

Lollo Rossa Dansk Salat


20 KR

pr. kurv.

Bedømmelse 2 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Dansk Lollo Rossa Salat - Sprød og fyldig salat til middagsbordet. Perfekt til anretninger.
Helt Salathoved

Den smukke og krusede lollo rossa salat har flotte røde farver på bladene, som får en lysere grøn farve mod midten af bladene, som gør den til en formidabel dekoration til din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Udover dens flotte udseende, er den fine pluksalat lollo rossa også fabelagtig i sin smag, som passer perfekt i blanding med andre salattyper, mens de røde blade naturligvis også kan benyttes som garniture eller inkluderet i retter.

Grundet lollo rossa salatens krusede blade, er det vigtigt at vaske bladene grundigt inden brug, mens det også er vigtig at tørre dem godt også.

Den hører under sorten crispus og dens latinske navn lactuca er baseret på dens krøllede form, mens den også får tilføjelsen sativa, som betyder, at det er en dyrket salat.

Så tilføj en lollo rossa salat til din GrøntKasse fra FrugtKurven, hvis du ønsker en velsmagende salat, som giver en flot dekorativ rød farve til din tallerken eller i salaten.

Indhold


Dansk Lollo Rossa Salat - Sprød og fyldig salt til et hver middagsbord. Perfekt til anretninger på fade, snittet eller skåret. Et stort salathoved med flotte og sprød salt