MANDLER - RISTET & SALTET | 1 KG. Nødder ⇒ FrugtKurven.dk
pers.
1
nødder, Nød, Kilo, Billige, Billigt, Tilbud, saltet mandel, saltet mandler, billige mandler, mandler tilbud, gode mandler, kvalitets mandler

Mandler - Saltede 1 kg.


150 KR

pr. stk.

Bedømmelse 1 vurderinger

Ristede og Saltede Mandler: Et Lækkert Tilvalg til Jeres Frugtordning


FrugtKurven udvider nu deres sortiment inden for FirmaFrugt med en ny, uimodståelig snack: Ristede og Saltede Mandler. Disse nødder er en ideel tilføjelse til enhver frugtlevering, der tilfører et ekstra touch af smag og kvalitet til arbejdspladsen.


Sprøde og Saftige Mandler


Hver pose indeholder omhyggeligt udvalgte, gode mandler, som er ristet til perfektion og let saltet for at fremhæve deres naturlige smag. FrugtKurvens forpligtelse til kvalitet sikrer, at hver bid af disse saltede mandler lever op til forventningerne. Uanset om de nydes alene eller som en del af en nøddeblanding, tilføjer de en lækker dimension til jeres FirmaFrugt-oplevelse.

Ved at tilføje disse kvalitetsmandler til jeres Frugtordning, kan I tilbyde medarbejderne en varieret og tilfredsstillende snackmulighed. De ristede og saltede mandler fra FrugtKurven er mere end blot en snack; de er et udtryk for omsorg og værdsættelse over for jeres team. Gør jeres næste Frugtlevering ekstra speciel ved at inkludere disse udsøgte nødder i bestillingen.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise nødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.Genlukbakke til nødder

Indhold


Mandler, Solsikkeolie, Salt.

Indgredienser

mandler, Solsikkeolie, Salt

Kan indeholde spor af andre nødder og peanuts
Opbevares tørt og ikke for varmt

NæringsindholdPr. 100 g.
Energi (KJ/kcal)

2529/604

Fedt

55

Mættede fedtsyrer

4.2

Kulhydrat

7.0

Sukkerarter

4.5

Kostfibre

0

Protein

21

Salt

0.97