Pærer 5 stk. PærerPosen - Årstidens Pærer |⇒ FrugtKurven
pers.
5
pærer, pærerposen, danske pærer, årstidens pærer, sæsonens pærer

Pærer 5 stk.


20 KR

pr. pose

Bedømmelse 2 vurderinger

Årstidens pærer i posen - Pæreposen er 5 stk friske og sprøde pærer i naturlig brun papirspose.
5 stk.

Få 5 stk. lækre håndpakkede pærer i din bland-selv-GrøntKasse fra FrugtKurven, i et udvalgt af sorter, som vi udvælger fra uge til uge.

Pæren er en af de mest populære frugter i verden, og det er den naturligvis også i Danmark, hvor særligt den danske Clara Friis-pærer har et særligt sted i hjertet.

Og netop Clara Friis-pæren er blot en af de mange sorter af pærer FrugtKurven udvælger til vores kunder, når dette er muligt.

Vi veksler dog ofte imellem vores pærer, så du, som kunde, kan få så meget variation som muligt, hvoraf vi naturligvis også tilbyder den populære Conference-pære, samt den fantastiske nye sort Honey Bell og mange flere sorter.

Pærer er naturligvis fantastiske som de er, og ses oftest som håndfrugt, men den har også sin plads i køkkenets verden, hvor det særligt er i forbindelse med bagværk og desserter pæren går sin gang.

Det kunne eksempelvis være en fantastisk pæretærte, en klassisk pærekage eller en mere eksklusiv pære belle helene med chokoladesovs.

Mulighederne er mange, når man tilvælger 5 stk. friske og håndsorterede pærer til sin GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


Årstidens pærer i posen - pæreposen. 5 stk friske og sprøde pærer i naturlig brun papirspose. Pærer til madpakken, det gode mellemmåltid eller som det naturlige selvforkælelse.


Klimaberegning


Denne kurvs frugter har en samlet klimabelastning på 0,38 kg CO2

1 x Bananer: 0,15 kg. CO2
1 x Æbler: 0,08 kg. CO2
1 x Pærer: 0,06 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 1: 0,05 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 2: 0,04 kg. CO2