Kruspersille Frisk Persille 150g - Krydderurter |⇒ FrugtKurven
pers.
10
persille, Kruspersille, dansk persille, dansk Kruspersille, persille bundt, krydderurter, friske krydderurter, frisk krydderurt

Kruspersille, Friske Krydderurter


20 KR

pr. bundt

133,33 kr./Kg.

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Frisk Kruspersille - stort bundt med hele 150g. En klassisk grøn kending i det nordiske køkken.
150g Krus Persille

Kruspersille er den mindre populære udgave af bladpersillen, men som dog stadig besidder mange af de samme evner, mens den kan beskrives med en mere aromatisk smag og giver et andet indtryk i madretten.

Om du skal vælge kruspersille eller bredbladet persille er ofte et temperamentsspørgsmål, baseret på personlige holdninger, mens den bredbladede persille er mere elegant, har kruspersillen et mere vildt udtryk i sin brug.

Kruspersille har samme afstamning som bredbladet persille, og kan altså også spores tilbage til den sydøstlige del af Europa, omkring Middelhavet.

Kruspersille kan dog være lidt sværere at dyrke, hvilket kan være en af årsagerne til man ofte ser bredbladet persille brugt i de nordiske lande.

Også Kruspersille anbefales, at skylles grundigt inden brug, mens den som inklusion i varme retter, bør varmes op over 75 grader, for at dræbe de eventuelle jordbakterier der måtte sidde på krydderurten, når du modtager denne i din friske GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 150g Kruspersille, Friske Krydderurter

Frisk Kruspersille - stort bundt med hele 150g. En klassisk grøn kending i det nordiske køkken.