Romainesalat Romaine Salat GrøntsagsKasse |⇒ FrugtKurven
pers.
5
Romainesalaat, Romaine, Salat, Romaine salat, grøn salat, caesar salat, cæsarsalat, caesarsalat

Romainesalat


20 KR

pr. kurv.

Bedømmelse 1 vurderinger

1 stk. lækker og sprød romainesalat med en let bitter og nøddelignende smag.

Romainesalat er en skøn, sprød og lækker type af salat, som er kendt for sin hovedrolle i den klassiske Caesar salat.

Romainesalaten er bygget op af flotte lyse og grønne blade med ribber på tværs, hvor der sidder en blød og mælkelignende væske, som giver romaine salaten sin bitre smag.

Den klassiske romainesalat kan bruges i mange henseender, selvom den primært er kendt for sin rolle i Cæsarsalaten, og gør sig godt sammen med langt de fleste andre typer af salater, grundet sin lette sødme og sprødhed.

Derfor er den perfekt til en let frokostsalat, gerne sammen med frisk mozzarella, serranoskinke og andre let salte typer af tilbehør.

Romainesalaten gjorde dens indtog i den vestlige del af Europa tilbage i da romerne regerede, hvorfor den naturligt har sit navn efter det samme romerske rige.

Selvom man så tænker, at det nok også er derfor den indgår som hovedingrediens i den populære Caesarsalat, så er dette dog ikke tilfældet, da den har sit navn fra sin skaber Caesar Cardini.

Så hvis du vil begive dig ud i et forsøg på at lave din egen Caesarsalat eller blot ønsker et sprødt supplement til din salat, så kan du roligt tilføje den skønne Romainesalat til din GrøntsagsKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 stk. Romainesalat, Romaine Salat, Romaine, Salat til Caesar salat